LoyalGames.se / dayofdefeat.se / teamfortres.se

Nyheter:

LoyalGames.SE LogoOld.DayofDefeat.se

Steam Group of =LoyalGames=

Författare Ämne: Mapvote på trelle  (läst 7360 gånger)

Branti

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 556
    • Visa profil
    • WT
Re: Mapvote på trelle
« Svar #18 skrivet: 2011 april 06, 19:41:02 »
Nej trelle är inte alls överbelastad.. kunde kört 1 till 32 slot på den kärna den rullar på! Vet inte vad de kan bero på! Kanske ska sänka FPS till lägre. Men tycker inte att de ska spela så stor roll. Den är stabil med 512 FPS.
« Senast ändrad: 2011 april 06, 19:45:03 av Branti »

Old man

  • Game-Server-Admins
  • Jr. Member
  • ****
  • Antal inlägg: 66
  • Old Man
    • Visa profil
Re: Mapvote på trelle
« Svar #17 skrivet: 2011 april 06, 17:52:41 »
Är trelle överbelastad?

Dålig reg på den numera.

Du som varit i utlandet för länge mad  ;D  ;D

Den er litt treg på oppdateringer ja, for det hender mange ganger når jeg f.eks skriver KPD, Rank, så kan det noen ganger ta opp til ett minnutt eller mere før det kommer opp.
kind old man
Skype add:  eriksfl

qNg

  • Game-Server-Admins
  • Full Member
  • ****
  • Antal inlägg: 166
  • Dr.Unk^
    • Visa profil
Re: Mapvote på trelle
« Svar #16 skrivet: 2011 april 06, 17:17:51 »
Är trelle överbelastad?

Dålig reg på den numera.

Du som varit i utlandet för länge mad  ;D  ;D
Kärt barn har många namn...  :)

mad

  • Full Member
  • ***
  • Antal inlägg: 227
    • Visa profil
Re: Mapvote på trelle
« Svar #15 skrivet: 2011 april 06, 15:09:37 »
Är trelle överbelastad?

Dålig reg på den numera.

Old man

  • Game-Server-Admins
  • Jr. Member
  • ****
  • Antal inlägg: 66
  • Old Man
    • Visa profil
Re: Mapvote på trelle
« Svar #14 skrivet: 2011 april 05, 22:50:47 »
Det stemmer nok det Branti. Det virker slik det skal, eller gjorde det for et par dager siden. :)
kind old man
Skype add:  eriksfl

Branti

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 556
    • Visa profil
    • WT
Re: Mapvote på trelle
« Svar #13 skrivet: 2011 april 05, 22:33:03 »
Tror att den ska fungera bättre nu! :)

Old man

  • Game-Server-Admins
  • Jr. Member
  • ****
  • Antal inlägg: 66
  • Old Man
    • Visa profil
Re: Mapvote på trelle
« Svar #12 skrivet: 2011 mars 31, 18:50:11 »
Den er god Branti. Jeg legger vel kanje merke til det når det er i orden igjen, hvis du ikke sier fra til meg da :)

Da er mapvoten tilbake på Trelle serveren jaffal :)
kind old man
Skype add:  eriksfl

Old man

  • Game-Server-Admins
  • Jr. Member
  • ****
  • Antal inlägg: 66
  • Old Man
    • Visa profil
Re: Mapvote på trelle
« Svar #11 skrivet: 2011 mars 30, 21:20:36 »
Den er god Branti. Jeg legger vel kanje merke til det når det er i orden igjen, hvis du ikke sier fra til meg da :)
kind old man
Skype add:  eriksfl

Branti

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 556
    • Visa profil
    • WT
Re: Mapvote på trelle
« Svar #10 skrivet: 2011 mars 30, 20:21:04 »
Det är problem just nu med sourceban som styr admin delen på servrarna! Angående mapvote på servern som kommer upp i slutet har jag inte fixat med än.

Old man

  • Game-Server-Admins
  • Jr. Member
  • ****
  • Antal inlägg: 66
  • Old Man
    • Visa profil
Re: Mapvote på trelle
« Svar #9 skrivet: 2011 mars 30, 19:01:58 »
Branti - du kan ta och kolla på det mappluginet som är på Ferm.
Det är satt så de senaste 4 banorna inte kommer i vote, men det kanske är lite mycket på Trelle.
Jeg kan vel si det slik da Branti, at Jeg skulle ønske jeg kunne velge hvilket map som skal spilles.
For det er slik i blant at når vi spiller på Flash f.eks, så er mappet snart ferdig og da kommer Vote, og Flash kommer som 1 valg.
Da er det slik at den får mest stemmer, og det mappet kommer en gang til, og da skulle jeg ønske jeg kunne Skippe det mappet og velge et annet. Men det får ikke jeg tilgang til i Admin menyen, men jeg vet at Nahka-Sakke har tilgang til det.






Jepps kan kolla in detta. Men de blir inte ikväll enemy1! Kollar på detta imorrn! Jag fixar så att du kan ändra map oxå Kind Old Man

Den er god Branti  :) ;)

Denne funksjonen med Map bytte har blitt borte, kan ikke bytte map lenger.
kind old man
Skype add:  eriksfl

Old man

  • Game-Server-Admins
  • Jr. Member
  • ****
  • Antal inlägg: 66
  • Old Man
    • Visa profil
Re: Mapvote på trelle
« Svar #8 skrivet: 2011 mars 18, 22:49:59 »
Branti - du kan ta och kolla på det mappluginet som är på Ferm.
Det är satt så de senaste 4 banorna inte kommer i vote, men det kanske är lite mycket på Trelle.
Jeg kan vel si det slik da Branti, at Jeg skulle ønske jeg kunne velge hvilket map som skal spilles.
For det er slik i blant at når vi spiller på Flash f.eks, så er mappet snart ferdig og da kommer Vote, og Flash kommer som 1 valg.
Da er det slik at den får mest stemmer, og det mappet kommer en gang til, og da skulle jeg ønske jeg kunne Skippe det mappet og velge et annet. Men det får ikke jeg tilgang til i Admin menyen, men jeg vet at Nahka-Sakke har tilgang til det.




Jepps kan kolla in detta. Men de blir inte ikväll enemy1! Kollar på detta imorrn! Jag fixar så att du kan ändra map oxå Kind Old Man

Den er god Branti  :) ;)
kind old man
Skype add:  eriksfl

Branti

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 556
    • Visa profil
    • WT
Re: Mapvote på trelle
« Svar #7 skrivet: 2011 mars 18, 22:02:48 »
Branti - du kan ta och kolla på det mappluginet som är på Ferm.
Det är satt så de senaste 4 banorna inte kommer i vote, men det kanske är lite mycket på Trelle.
Jeg kan vel si det slik da Branti, at Jeg skulle ønske jeg kunne velge hvilket map som skal spilles.
For det er slik i blant at når vi spiller på Flash f.eks, så er mappet snart ferdig og da kommer Vote, og Flash kommer som 1 valg.
Da er det slik at den får mest stemmer, og det mappet kommer en gang til, og da skulle jeg ønske jeg kunne Skippe det mappet og velge et annet. Men det får ikke jeg tilgang til i Admin menyen, men jeg vet at Nahka-Sakke har tilgang til det.




Jepps kan kolla in detta. Men de blir inte ikväll enemy1! Kollar på detta imorrn! Jag fixar så att du kan ändra map oxå Kind Old Man

Enemy1

  • Linux Power
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 2 644
  • send me a pm before adding me on icq or msn :-)
    • Visa profil
    • DayOfDefeat.SE
Re: Mapvote på trelle
« Svar #6 skrivet: 2011 mars 18, 14:25:22 »
Branti - du kan ta och kolla på det mappluginet som är på Ferm.
Det är satt så de senaste 4 banorna inte kommer i vote, men det kanske är lite mycket på Trelle.

Old man

  • Game-Server-Admins
  • Jr. Member
  • ****
  • Antal inlägg: 66
  • Old Man
    • Visa profil
Re: Mapvote på trelle
« Svar #5 skrivet: 2011 mars 18, 10:30:56 »
Jeg kan vel si det slik da Branti, at Jeg skulle ønske jeg kunne velge hvilket map som skal spilles.
For det er slik i blant at når vi spiller på Flash f.eks, så er mappet snart ferdig og da kommer Vote, og Flash kommer som 1 valg.
Da er det slik at den får mest stemmer, og det mappet kommer en gang til, og da skulle jeg ønske jeg kunne Skippe det mappet og velge et annet. Men det får ikke jeg tilgang til i Admin menyen, men jeg vet at Nahka-Sakke har tilgang til det.
kind old man
Skype add:  eriksfl

Branti

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 556
    • Visa profil
    • WT
Re: Mapvote på trelle
« Svar #4 skrivet: 2011 mars 17, 21:09:26 »
Jepps ska titta över varför maplistan ser ut så. Men den kommer endast att gå med standard maps. Vill man köra custom kan man hoppa in på ferm ju!  :)