LoyalGames.se / dayofdefeat.se / teamfortres.se

Nyheter:

LoyalGames.SE LogoOld.DayofDefeat.se

Steam Group of =LoyalGames=
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd

Select language:

Länkar till Stats & Ban

Alla DoDS banor

 Nya DoDS banor

DOD => DODS Banor

DoDS vinter banor

DoD 1.2 banor

Steam_Stats - Games

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - björk

Sidor: [1]
1
TeamFortress2 / Till den det berör
« skrivet: 2013 november 23, 19:23:16 »
Jag heter björk och jag spelar till och från på era servrar. Vad jag har märkt är att när det inte ofta finns admins/mods på servrarna. Vad detta oundgängligen betyder är att hackare av diverse slag har fritt fram att göra vad de tycker är kul utan att det finns något sätt för oss spelare som försöker svira på servern att göra något åt det. Jag kunde inte hitta något sätt att snabbt kontakta admins. Visst, man kan ju roa sig med att outsnipa aimbotten men i längden blir det inte kul.

Idag handlar historien om en lirare som skapade mycket uppmärksamhet hos mig då han skakade som om han hade fått ett epilepsianfall. Till en början spelade han som soldat men vederbörande märkte nog snart att aimbot inte har någon större verkan på ett projektilvapen så det byttes till sniper. Och då märktes det tydligt för alla och intresset att bli av med fuskaren blev stort. Tyvärr gick det inte för ingen admin/mod var på servern och det gick inte att votekicka. Påföljden blev att spelarantalet sjunk och spelarna fylldes med rage och tömdes med redbarhet när nicken deras användes av hackaren. Det är väl inget kul. 
STEAM_0:0:57196890
http://steamcommunity.com/profiles/76561198074659508

Anledningen till att jag tagit mig tid att att skapa ett konto och vänta på godkännande är helt enkelt för att jag inte vill se communities i TF2 läggas ner för att ingen spelar på servern på grund av dålig administrering och allt som blir kvar är idle-servrar.


TL;DR  Fixa fler admins eller implementera nån slags votekick.

Underdånigst,
björk


Sidor: [1]


Dagens Medlem

znollen
Öl är alltid gott